Psi

Veliki izbor najkvalitetnijih proizvoda za pse. Naši veterinari su proverili svaki proizvod kako bi odstranili rizik od štetnih, toksičnih ili alergenih materija.

Poznato je da je čovekov najverniji saputnik pas. Mnoge knjige i filmovi kao što je Hičkok, inspirisane su istinitim pričama o ovim posebnim životinjama. Pas je tu da bude Vaš prijatelj, saborac, da pruži utehu, unese sreću u vaš život i nikad vas ne zaboravi. Koliko on ljubavi pruža vama, Vi njemu uzvratite više.

Sa velikom pažnjom i ljubavlju biramo proizvode koji će usrećiti vašeg omiljenog člana porodice. U našoj Džungli pronaći ćete sve potrebno da Vaš ljubimac bude zdrav, srećan, veseo i zadovoljan. Bez obzira na starost i vrstu pasa, kod nas možete odabrati brojne poslastice, hranu, svu opremu, činije, ogrlice, ležajeve, sve vezano za higijenu psa i prostora, kao i igračke. Možete obući svog psa po poslednjoj modi. Takođe, izdvojili smo junior kategoriju gde ćete pronaći sve što vam je neophodno da novog malenog drugara uvedete u Vaš i njegov novi svet.

Ko nije imao psa, taj nije spoznao čistu, bezuslovnu ljubav. Zato svom vernom prijatelju pružite samo najbolje, a mi smo tu da budemo Vaša podrška na svakom koraku.

Filteri

Brendovi [160]
Uzrast
Veličina

petShop narudzbenica

Trenutno nemate ni jedan proizvod u listi.