O nama

PetJungle je specijalizovana online prodavnica hrane i opreme za sve kućne ljubimce.

Posle mnogo godina aktivnog učenja i sticanja iskustava o različitim svetovima raznih vrsta životinja, smatrali smo da je pravo vreme da naša znanja podelimo sa Vama. Svaka životinja je posebna i svaka ima nešto specifično i potrebno je mnogo truda i rada uložiti kako bi se steklo znanje o tome koji je pravi način ophođenja prema različitim vrstama životinja. Mi sa ponosom možemo reći da svakodnevno širimo naša znanja, da smo potpuno predani tome i da sa nama možete saznati odgovore na sva Vaša pitanja i nedoumice. Koji je pravi izbor hrane, kozmetike, opreme i svega onoga što je Vašem ljubimcu potrebno da bi bio zdrav, srećan i zadovoljan. Kako se određene životinje ponašaju kada im nešto ne odgovara. Kako urediti prostor Vašeg kućnog ljubimca kako bi se osećao kao na prirodnom staništu. Na sva ova pitanja, a i šire možete saznati odgovore ukoliko nas pažljivo ispratite. Uđite sa nama u onaj svet životinja koji je Vama blizak i upoznajte se sa Džunglom pravih proizvoda.

Naša misija je uneti radost u živote kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika, promovisati prednosti suživota ljudi i životinja, edukovati široku javnost i konstantno promovisati dobrobit životinja.

Naša vizija je da svi kućni ljubimci budu zbrinuti na najbolji mogući način. Da naša ponuda bude najširolikija, a asortiman sačinjen od najboljih i najkvalitetnijih proizvoda. Kao i da budemo pouzdan partner na svakom koraku Vašeg kućnog ljubimca.

Potrudićemo se da našim velikim asortimanom ispunimo sve potrebe Vaših kućnih ljubimaca.

Ukoliko imate neke posebne želje ili pitanja možete nam se obratiti putem e mail ili telefonom.

Vaš petJungle